Installatie van technieken

Elektriciteit, verwarming, sanitair, koeling en ventilatie

Elektriciteit en domotica

Uw elektrische installatie afgekeurd?  Aanpassingen aan uw installatie?  Implementatie van (semi-)domotica zoals rolluik automatisatie?  Wij zijn uw partner voor het uitvoeren van uw wensen.  Samen met u bespreken we de noodzakelijke wijzigingen en voeren ze uit.

Veiligheid

Heeft u nood aan een veiligheidsoplossing voor uw pand?  Wij bieden u een ruim assortiment aan veiligheidsoplossingen aan zoals: toegangscontrole, camerabewaking en brandveiligheid.

Verwarming

Uw verwarmingsinstallatie is een cruciaal onderdeel van uw woning.  Zowel voor de vernieuwing met een zuinigere installatie alsook het onderhoud en de herstelling er van, kunnen wij u van dienst zijn.

Klimaatbeheersing en ventilatie

Iedereen herinnert zich de warme zomers van de afgelopen jaren.  Hoeveel heeft u gepuft omwille van de warmte in uw woning?  Wij bieden kwaliteitsvolle installaties aan die u een uiterst aangenaam comfort bieden volgens uw wensen.

Sanitair

Wie droomt er niet van die droom badkamer?  Een kleine opfrissende renovatie aan uw toiletten? Of wilt u gewoon die lekkende kraan eindelijk laten vervangen?

Uw badkamer of toiletten vernieuwen met hedendaagse uitstraling en dit volledig volgens uw wensen en budget? Dat kan!

Nieuwe en hernieuwbare energie

Onze planeet uitmelken kan, maar het moet niet.  Dit geldt ook voor uw portefeuille!  Bespreek daarom met ons, aan de hand van uw huidig energieverbruik, een oplossing op maat.  Onze oplossingen met multidisciplinaire ideeën is een antwoord hierop!

Onderhoud

Bepaal zelf je levensduur van je technieken: laat ze onderhouden!

Verwarmingsinstallatie

Of u nu een gasketel, stookolieketel of een warmtepomp heeft: een goed periodiek onderhoud van uw installatie is een garantie voor een optimale en duurzame werking.  Het rendement van uw installatie daalt naarmate de vervuiling optreed en onderdelen onderhevig zijn aan slijtage.

Airco en ventilatie

Een frisse en koele bries in de woning?  Ja hoor!  Maar dan moet het systeem wel goed onderhouden zijn.  Vuile geurtjes of een storende tocht van uw toestel zorgen direct voor een onaangenaam gevoel.  Onze energievriendelijke oplossingen dienen dan ook op een hoog rendement te werken en dit kan enkel door een correct onderhoud.

Hout/pelletkachel

Heeft u een hout of pelletkachel of ketel?  Wanneer deed men hierop het laatst een onderhoud?  Uw toestel heeft een zeer ecologische werking maar bij gebrek aan onderhoud heeft men snel rendementsverlies alsook versnelde slijtage en hogere graad van vervuiling.  Vraag vandaag nog uw onderhoud aan!

Elektrische installatie

Uw elektrische installatie gebruikt u dagelijks.  Heeft u stopcontacten, lampen of toestellen in huis die niet meer (correct) werken?  Laat ons uw installatie onderhouden zodat u deze gerust kan blijven gebruiken.